RamarVad är rambaren?

Du som kund är intreserad av att rama in ett alster. Vart ska man vända sig för att få den hjälp och experis som krävs? 
Art'N'Design har nu möjligheten att hjälpa dig med dina inramningar, och detta görs på en förbokad tid som du själv väljer.
Självklart finns det alltid dropin tider i butiken men då kan vi vara tvungna att expidera andra kunder som är i butiken och inte ha möjlighet att ge er 100 % av våran tid.
 
 
 
Hur går man till väga?
ramlister

 

Du bokar en tid som passar dig i vår kalender,  sedan kommer det  ett mail med en bekräftelse på din bokning. Ta med dig det du vill rama in till butiken du har valt. I butiken får du hjälp och konsultation av en utbildad rammakaremed med flera års erfarenhet.
 
I båda våra butiker är det alltid en rammakare som utför inramningarna. Vi köper in kavlitetslist per löpmeter som sedan kapas och spikas i vår ramverkstad som ligger i Tornby. I våra inramningar annvänder vi oss alltid av glas med hög kvalité samt åldersbeständiga och syrafira matrial. 
 
 
 
 
Hur lång tid tar det tills min beställning är klar?
 
Efter din beställning så börjar ramakaren med att dubbelkolla alla mått för att sedan beställa ramlist samt matrial som behövs till din inramning. Efter det så tar det ca 1-2 veckor innan leveransen kommer till oss i Linköping. Vi tar alla kunder i tur och ordning och återkopplar till kunden med ett SMS eller samtal så snart beställningen finns klar i butik.
 
 
Bokning görs nedan.