Avslutning 2024

Presenter för att visa uppskattning för den fantastiska läraren, ditt barns trygga fröken,  presenterna hittar du här!
Underbara ljuslyktor, muggar, kort och läckert godis som visar lite extra uppskattning just vid avslutningen.
Längst ner på denna sidan hittar du fler presenttips!

Avslutning - Presenter för alla Lärare, Fröknar, Pedagoger.

Avslutnings presenter för att fira alla fantastiska Lärare, Fröknar, pedagoger hittar du hos oss! Vi har gåvor som  passar alla som jobbar inom skola och förskola och som får dem att känna sig extra uppskattade efter skolårets slut. Här hittar du “Världens bästa fröken”muggar, ljusyktor och trähjärtan att välja mellan. Eller varför inte skämma bort dem med läcker god choklad, tryfflar och geléhjärtan från Sockerbolaget och Konfektyrfabriken i Hälsingborg! Dessa godingar kan ingen motstå! Från Mill & Mortar hittar du ekologiska kryddor i fina burkar och god ekologisk sylt & marmelad från Hafi som smakar gudomligt är fina uppskattade presenter. 

Majas Cottage & Gynning Design

Vi har en mängd härliga produkter från bland annat populära Majas Cottage och Gynning Design. Från Majas Cottage hittar du bland annat fina muggar, vackra ljuslyktor, härliga doftljus & doftpinnar, skyddsänglar och vackra rustika skärbrädor. Hela Majas Cottage säljs till förmån för Barncancerfonden vilket gör Majas Cottage till en favorit hos oss! Gynning Design erbjuder ett sortiment av vackra glas, muggar, brickor, kuddfodral, ljuslyktor och olika köksartiklar. Carolina Gynning skapar färgglada och unika produkter med sina fantastiska alster som blir favoriter i varje hem.

Härliga inredningsdetaljer

Hos oss hittar du en mängd härliga inredningsdetaljer från bland annat populära Speedtsberg och Different Design. Speedtsberg erbjuder vackra och unika metallfigurer, ljusstakar, fina och funktionella brickor och mycket annat som förgyller varje hem. Från Different Design hittar du dekorativa trähjärtan med fina texter, populära plåtkatter och härliga drömfångare

Unika figurer & statyer

Vi har en mängd olika figurer och statyer i olika storlekar och skepnader som är perfekta mors dag presenter. Härliga djurstatyer som är både vackra och lekfulla. Vad sägs om en cirkusapa på enhjuling, en stående hundsoldat, en elefant på cykel, en pingvin på skridskor eller en gorilla i kostym! Här finns även härliga jordglober i olika storlekar som också är en fin inredningsdetalj. 

Vackra posters & tavlor

Vackra tavlor och posters är de perfekta inredningsdetaljerna och vi har något för alla som passar i hemmets alla rum. Hos oss hittar du posters, metalltavlor, handmålade unika tavlor, trätavlor och såklart tavelramar i alla dess storlekar, färger och material. Här finns posters med naturmotiv, köksmotiv, djurmotiv, stadsmotiv, konstmotiv, människomotiv, svartvita posters och posters från bildkonstnären Tove Frank

Behöver du hjälp med inramning får du proffshjälp av våra egna rammakare i Rambaren. Kom in till oss eller boka tid online!

Ledljus från Uyuni

För mammor som tycker om ljus så finns det perfekta ljusprodukter från Uyuni. Deras led-ljus finns i en mängd olika storlekar, former och färger. Både som blockljus, värmeljus och kronljus. De är inte bara vackra och skapar en mysig stämning utan är även brandsäkra och ett miljövänligt alternativ. Med fjärrkontroll kan du styra alla Uyuni-ljus i hemmet och de flesta ljus har en inbyggd timer på 4, 6, 8 eller 10 timmar. Glöm inte att köpa till batterier!

Elegant presentinslagning

Presentinslagning för dina mors dag presenter hittar du också hos oss! Presentpapper i alla möjliga färger och mönster, presentboxar i olika storlekar och presentpåsar i olika former. Alla pappersprodukter vi säljer är tillverkade av miljövänligt FSC papper, detta kan du läsa mer om här. Vi erbjuder även vackra rosetter, presentsnören, silkespapper och gåvokort för att göra din mors dag present personlig och vacker.

Fler presenttips!

Här kommer fler tips på uppskattade presenter: