Boka upp Höstens Nyheter från Majas Cottage lite före alla andra!

Höstiga Ljuslyktor & Halloween från Majas Cottage!

Nyheter från Majas Cottage, Ljuslyktor med text!

Julens Nyheter från Majas Cottage!

Majas Cottage

Majas Cottage är företaget med hjärtat på rätta stället, specialiserat på vackra ljuslyktor och muggar. Varje ljuslykta är unikt designad med tänkvärda texter och finns i en mängd olika färger och mönster. Deras muggar kommer i härliga färger och kompletterar varje hem.

Det bästa med Majas Cottage är deras engagemang för välgörenhet. Minst 10% av deras årliga försäljning går till Barncancerfonden, vilket gör varje köp meningsfullt. De erbjuder även produkter som stödjer Rosa Bandet och Suicide Zero, och visar att ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Handla Majas Cottage produkter hos oss på Art’n’Design och bidra till en bra sak samtidigt som du förgyller ditt hem med deras vackra produkter.

Glöm inte att köpa Presentinslagning för dina fina presenter! Presentpapper i alla möjliga färger och mönster, presentboxar i olika storlekar och presentpåsar i olika former. Alla pappersprodukter vi säljer är tillverkade av miljövänligt FSC papper, detta kan du läsa mer om här. Vi erbjuder även vackra rosetter, presentsnören, silkespapper och gåvokort för att göra din present personlig och vacker.

Fler presenttips!

Här kommer fler tips på uppskattade presenter: