Vanliga frågor och svar om studentskyltar

Då studenten är vid olika dagar runt om i Sverige så har vi som rekommendation att man lägger sin beställning 7 arbetsdagar innan studenten ska tas i just erat område. Om man bor i Linköping och kan komma in till någon av våra två butiker och hämta skylten personligen så behöver man bara lägga beställningen 4 arbetsdagar innan studenten.

Ja absolut! På vår hemsida kan du göra egen studentskylt eller välja en av våra förbyggda mallar. Med möjlighet att utforma texten på det sätt du vill. Självfallet så kan du där ladda upp den bild du vill ha och se hur det slutgiltiga resultatet blir.

Ja absolut! Våra studentskyltar är 50×70 cm och vi rekommenderar att man har en skärmarginal på 0,5 cm (51×71 cm). Försök se till att din design har tillräckligt hög upplösning och skicka in den till webshop@artndesign.se. Formaten som vi tar emot är pdf, webp och png.

Det kan vi definitivt! Man kan antingen ta med sig kortet in till någon av våra butiker eller skicka in det till oss på webshop@artndesign.se så kan vi scanna kortet åt er och lägger det med skylten så ni får tillbaka kortet när ni hämtar ut den.

OBS! Det som är viktigt att göra är att tydligt berätta vilken mall, text och eventuell order som kortet hör till. Om ni har några särskilda önskemål för kortet (Så som beskärning eller om det finns flera barn på kortet vilket av barnen som vi då ska fokusera på) så får ni gärna skriva till det också.

Om du lägger in din bild i någon av våra mallar så säger den ifrån direkt om bilden har för låg upplösning. För att undvika att bilden ser grynig och pixlig ut så rekommenderar vi en upplösning på minst 1500×1500 pixlar. 

Knappen fungerar inte om man är i inkognito läge. Testa att gå ur det så borde det fungera bättre. Om inte det fungerar så kan du testa att byta webbläsare och om inte det går heller så får du gärna skriva ett mail till webshop@artndesign.se

För studentskyltar så har man inte någon rätt till retur eller ångerrätt.
Om det dock är något konkret fel på skylten (som gör att den inte fungerar som en studentskylt) så har man givetvis rätt till reklamation. Om så är fallet så får ni skriva in ett mail till webshop@artndesign.se där ni får beskriva vad som är fel. Vi föreslår att man bifogar omkring 3 foton som bildbevis på vad som är fel på skylten.

Bakstycket är gjort i foamboard vilket går under brännbart.
Motivet är papper.
Pinnen går som trä.
Regnskyddet går som plast.

De material som vi gör skyltarna av är inte vattentäta i sig, men om du misstänker att det kan bli regn så säljer vi en måttanpassad plastficka som skyddar mot väta. Dessa går att välja till när du beställer din studentskylt.

Pinnen är gjord av trä och är cirka 80 cm lång. Den fästs på bakstycket med klistrande fästytor. Man kan justera hur mycket överlapp man har och på det sättet justera hur hög skylten blir totalt.