Vanliga frågor och svar om studentskyltar

Då studenten är vid olika dagar runt om i Sverige så har som rekommendation att man lägger sin beställning 7 arbetsdagar innan studenten ska tas i just erat område. Om man bor i Linköping och är beredd att komma in till någon av våra två butiker och hämta skylten personligen så behöver man bara lägga beställningen 4 arbetsdagar innan studenten.

Ja absolut! På vår hemsida kan du utforma din egna studentskylt eller välja en av våra förbyggda mallar, ramar. Med möjlighet att utforma texten på det sätt du vil. Självfallet så kan du där ladda upp den bild du vill ha och se hur det slutgiltiga resultatet blir.

Enklast blir det om du avbryter ordern innan du fått mailet om att vi har börjat behandla din order. Därefter så kan du helt enkelt lägga en ny order och utforma den på det sätt du önskar.

Om vi har börjat behandla ordern så kan du 

Ja det kan du! Våra studentskyltar är 50×70 cm och vi rekommenderar att man har en skärmarginal på 0,5 cm (51×71 cm). Försök se till att din design har tillräckligt hör upplösning och skicka in den till webshop@artndesign.se. Formaten som vi tar emot är pdf, webp och png.

Det kan vi definitivt! Man kan antingen ta med sig kortet in eller skicka in det till oss så kan vi scanna kortet åt er och lägger det med skylten så ni får tillbaka kortet när ni hämtar ut den.

OBS! Det som är viktigt att göra är att tydligt berätta vilken mall, text och eventuell order som kortet hör till. Om ni har några särskilda önskemål för kortet (Så som beskärning eller om det finns flera barn på kortet vilket av barnen som vi då ska fokusera på) så får ni gärna skriva till det också.

Om du lägger in din bild i någon av våra mallar så säger den ifrån om bilden har för låg upplösning.

För att undvika att bilden ser grynig och pixlig ut så rekommenderar vi en upplösning på minst 1500×1500 pixlar. 

Knappen fungerar inte om man är i inkognito läge. Testa att gå ur det så borde det fungera bättre. Om inte det fungerar så kan du testa att byta webbläsare och om inte det går heller så får du gärna skriva ett mail till webshop@artndesign.se

För studentskyltar så har man inte någon rätt till retur eller ångerrätt.

Om det dock är något konkret fel på skylten (så som gör att den inte fungerar som en student skylt) så har man givetvis rätt till reklamation. Om så är fallet så får ni skriva in ett mail till webshop@artndesign.se där ni får beskriva vad som är fel. Vi föreslår att man bifogar omkring 3 foton som bildbevis på vad som är fel på skylten.

Studentfirande har en tendens att ge upphov till mycket skräp så då är det bra att veta hur man tar hand om det.
Bakstycket är gjort i foamboard vilket går under brännbart. Motivet på är papper, men går inte så lätt att separera
Pinnen går som trä (om den går att separera)
och om man har beställt regnskydd går detta som plast.

Som vi alla vet så regnar det nästan alltid på skolavslutningar. Tyvärr så är de material som vi gjort skyltarna av inte vattentäta i sig, men om du misstänker att det kan vli regn så säljer vi en måttanpassad plastficka som skyddar mot väta. Plastfickan källsorteras som “Plast” som vanligt.

Pinnen som är gjord av trä, är ca. 80 cm lång och fästs på bakstycket med klistrande fästytor. Man kan därmed justera hur mycket överlapp man har och på det sättet justera hur hög skylten blir totalt.