Art'n'design hemsida
Varukorg

RETUR

Vi vill skicka så få paket som möjligt med omtanke på miljön, kontakta oss gärna innan ditt köp om du är osäker då vi vill undvika returer i onödan. Vi svarar gärna på frågor om produkten, storlekar, färger osv. via mail   webshop@artndesign.se.

Läs gärna mer om Art’n’Designs Miljöpolicy där vi ständigt arbetar med att förbättra oss.

Men ibland blir det ändå inte riktigt som man tänkt sig och då ska du självklart returnera din vara. Anmäl din retur till oss via formuläret, du kommer därefter få en returfraktsedel där fraktkostnaden och returfraktkostnaden (mindre paket kostar ca 100kr i returfrakt) dras på din faktura resterande belopp återbetalas. Returen ska vara lämnad till DHL ombud 14 dagar från det att du mottagit varan för att returen ska godkännas.

Alla varor som skickas i retur ska paketeras ordentligt och, om möjligt, i originalförpackningen. Varorna ska vara i samma skick som vid mottagandet. Varan ska vara i ett sådant skick att den kan säljas till en annan kund. Av denna anledning vill vi även att alla varor skickas tillbaka i den förpackning som de skickades i till dig, så att både varor och förpackning kan återanvändas. OBS! Detta gäller även för produkter som hämtas i butik. Då varor som hämtas i butik skickas från vårt centrallager till butik så ska de returneras tillbaka till Centrallagret. Vi hanterar inte returer i butik. Om dessa villkor inte följs kommer vi debitera en administrationsavgift på 395kr.Vi

Använd den e-postadress som är kopplad till ditt ursprungliga köp

Föremål att returnera

Produkt 1

Retur Detaljer

Vi kommer att utfärda din återbetalning när vi tar emot din retur. Använd alltid vår returfraktsedel.

Är ditt köp en present?

Glöm inte att lägga till presentpåse eller presentpapper.