Art'n'design hemsida
Varukorg

Mors dag 26/5

Mors dag-presenter för att fira alla fantastiska mammor hittar du här!
Underbara ljuslyktor, muggar, trätavlor och läckert godis som visar lite extra uppskattning just på mors dag.
Längst ner på denna sidan hittar du fler presenttips!

Mors dag - Presenter för alla mammor

Morsdag presenter för att fira alla fantastiska mammor hittar du hos oss! Vi har mors dag gåvor som  passar alla mammor och som får henne att känna sig extra uppskattad och älskad just denna dag. Här hittar du “Världens bästa mamma”muggar, ljusyktor och trähjärtan att välja mellan. Eller varför inte skämma bort henne med läcker god choklad, tryfflar och geléhjärtan från Sockerbolaget och Konfektyrfabriken i Hälsingborg! Dessa godingar kan ingen motstå! Från Mill & Mortar hittar du ekologiska kryddor i fina burkar och god ekologisk sylt & marmelad från Hafi som smakar gudomligt är fina uppskattade presenter. 

Majas Cottage & Gynning Design

Vi har en mängd härliga produkter från bland annat populära Majas Cottage och Gynning Design. Från Majas Cottage hittar du bland annat fina muggar, vackra ljuslyktor, härliga doftljus & doftpinnar, skyddsänglar och vackra rustika skärbrädor. Hela Majas Cottage säljs till förmån för Barncancerfonden vilket gör Majas Cottage till en favorit hos oss! Gynning Design erbjuder ett sortiment av vackra glas, muggar, brickor, kuddfodral, ljuslyktor och olika köksartiklar. Carolina Gynning skapar färgglada och unika produkter med sina fantastiska alster som blir favoriter i varje hem.

Härliga inredningsdetaljer

Hos oss hittar du en mängd härliga inredningsdetaljer från bland annat populära Speedtsberg och Different Design. Speedtsberg erbjuder vackra och unika metallfigurer, ljusstakar, fina och funktionella brickor och mycket annat som förgyller varje hem. Från Different Design hittar du dekorativa trähjärtan med fina texter, populära plåtkatter och härliga drömfångare

Unika figurer & statyer

Vi har en mängd olika figurer och statyer i olika storlekar och skepnader som är perfekta mors dag presenter. Härliga djurstatyer som är både vackra och lekfulla. Vad sägs om en cirkusapa på enhjuling, en stående hundsoldat, en elefant på cykel, en pingvin på skridskor eller en gorilla i kostym! Här finns även härliga jordglober i olika storlekar som också är en fin inredningsdetalj. 

Vackra posters & tavlor

Vackra tavlor och posters är de perfekta inredningsdetaljerna och vi har något för alla som passar i hemmets alla rum. Hos oss hittar du posters, metalltavlor, handmålade unika tavlor, trätavlor och såklart tavelramar i alla dess storlekar, färger och material. Här finns posters med naturmotiv, köksmotiv, djurmotiv, stadsmotiv, konstmotiv, människomotiv, svartvita posters och posters från bildkonstnären Tove Frank

Behöver du hjälp med inramning får du proffshjälp av våra egna rammakare i Rambaren. Kom in till oss eller boka tid online!

Ledljus från Uyuni

För mammor som tycker om ljus så finns det perfekta ljusprodukter från Uyuni. Deras led-ljus finns i en mängd olika storlekar, former och färger. Både som blockljus, värmeljus och kronljus. De är inte bara vackra och skapar en mysig stämning utan är även brandsäkra och ett miljövänligt alternativ. Med fjärrkontroll kan du styra alla Uyuni-ljus i hemmet och de flesta ljus har en inbyggd timer på 4, 6, 8 eller 10 timmar. Glöm inte att köpa till batterier!

Elegant presentinslagning

Presentinslagning för dina mors dag presenter hittar du också hos oss! Presentpapper i alla möjliga färger och mönster, presentboxar i olika storlekar och presentpåsar i olika former. Alla pappersprodukter vi säljer är tillverkade av miljövänligt FSC papper, detta kan du läsa mer om här. Vi erbjuder även vackra rosetter, presentsnören, silkespapper och gåvokort för att göra din mors dag present personlig och vacker.

Fler presenttips!

Här kommer fler tips på uppskattade mors dag presenter:

Är ditt köp en present?

Glöm inte att lägga till presentpåse eller presentpapper.